Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Ευθύνες στην Tripsta επιρρίπτει η Airtickets.gr -«Δεν προστάτευσαν τη φήμη μας»
[Κέρδος]: Ευθύνες στην Tripsta επιρρίπτει η Airtickets.gr -«Δεν προστάτευσαν τη φήμη μας»

[Κέρδος]: Ευθύνες στην Tripsta επιρρίπτει η Airtickets.gr -«Δεν προστάτευσαν τη φήμη μας»

Ο όμιλος Tripsta δεν προστάτευσε τη λειτουργία και τη φήμη της airtickets.gr, δήλωσε ο ιδρυτής της airtickets.gr, Δημήτρης Κοντογεώργος, μετά τα προβλήματα ρευστότητας που έφεραν και την αναστολή έκδοσης νέων εισιτηρίων από την εταιρία.

«Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό και η δυναμική της airtickets που εδραιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την εμπιστοσύνη των πελατών της, αποτελούν τους λόγους για τους οποίους αρκετά δημοσιεύματα, στην προσπάθειά τους να αποκωδικοποιήσουν τις εξελίξεις, συνέδεσαν λανθασμένα τα οικονομικά προβλήματα του ομίλου Tripsta με την airtickets», αναφέρει.

Προσθέτει δε ότι «Η πραγματικότητα είναι ότι η δραστηριότητα της airtickets υπήρξε κερδοφόρα όλα τα χρόνια λειτουργίας της, τόσο πριν όσο και μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Tripsta, με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς να το επιβεβαιώνουν στο ακέραιο. H Αirtickets ΑΕ, ως η πλέον υγιής εταιρεία του Ομίλου Tripsta επωμίστηκε μέσω της ΙΑΤΑ το σύνολο της χρηματοδότησης του Ομίλου.

Σημειώνεται ότι η Αirtickets AE, ύστερα από την ολική της εξαγορά από τον Όμιλο Τripsta τον Μάρτιο του 2015, βρέθηκε κάτω από τη νέα διοίκηση του ομίλου, ενώ ο ίδιος παρέμεινε τιμητικά πρόεδρος της Airtickets AE μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.

Τέλος, ο κ. Κοντογεώργος τονίζει ότι η airtickets δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000 στην Ελληνική αγορά ως η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στις ηλεκτρονικές κρατήσεις, έχοντας ταξιδέψει τους περισσοτέρους Έλληνες και επισημαίνει πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια ώστε η εταιρεία να συνεχίσει το ταξίδι της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!