Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Δυναμική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Interamerican, με 550 νέους συνεργάτες
[Κέρδος]: Δυναμική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων  της Interamerican, με 550 νέους συνεργάτες

[Κέρδος]: Δυναμική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Interamerican, με 550 νέους συνεργάτες

Οι συντονιστές του δικτύου Agency της INTERAMERICAN, με τους διευθυντές πωλήσεων
Mε ιδιαίτερη επιτυχία υλοποιεί η INTERAMERICAN το “Genesis”, σχέδιο για την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου πωλήσεων. Σε μία περίοδο κατά την οποία η ασφαλιστική διαμεσολάβηση από τα φυσικά δίκτυα βρίσκεται σε έντονα μεταβατική φάση προσαρμογής στις σύγχρονες συνθήκες της αγοράς, η εταιρεία υποστηρίζει με ένα φιλόδοξο σχέδιο την ενίσχυση του μεγάλου και ποιοτικού δικτύου των συνεργατών αποκλειστικής συνεργασίας (δίκτυο Agency), στο πλαίσιο της ισορροπημένης ανάπτυξης της διανομής με κάθε τρόπο που εξυπηρετεί τον πελάτη.

Επισημαίνεται ότι, παράλληλα, η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει το δίκτυο συνεργαζομένων πρακτόρων και μεσιτών με 1.080 συνεργασίες, ενώ είναι πρωτοπόρος και κορυφαία στην αγορά στην απευθείας πώληση, μέσω της Anytime, η οποία καλύπτει το μισό, περίπου, πελατολόγιο της εταιρείας ειδικότερα στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων. Επίσης, η INTERAMERICAN διατηρεί τραπεζοασφαλιστική συνεργασία διανομής (τράπεζα Πειραιώς).

Με το “Genesis”, η εταιρεία προσδοκά να διπλασιάσει τους ασφαλιστικούς συμβούλους του εταιρικού δικτύου έως το τέλος του 2018 και να τριπλασιάσει τη νέα παραγωγή υγείας. Κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, στο σύνολο της παραγωγής μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων της εταιρείας που έφθασε τα 241 εκατ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!