Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Διαψεύδει πληροφορίες ότι αποχωρεί από τη Eurobank o Ν. Καραμούζης
[Κέρδος]: Διαψεύδει πληροφορίες ότι αποχωρεί από τη Eurobank o Ν. Καραμούζης

[Κέρδος]: Διαψεύδει πληροφορίες ότι αποχωρεί από τη Eurobank o Ν. Καραμούζης

Διαψεύδει πληροφορίες ότι αποχωρεί από την Eurobank ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Νικόλαος Καραμούζης.

Ειδικότερα στο λογαριασμό του στο twitter αναφέρει: «Συγκεκριμένοι κύκλοι διακινούν σκόπιμα αβάσιμες φήμες τις τελευταίες ημέρες για μετακίνηση μου από την Eurobank. Θα τους απογοητεύσω».

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες καθώς τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνουν οι διοικητικές αλλαγές των πιστωτικών ιδρυμάτων, ενώ προωθούνται άμεσα τα θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Στην Τράπεζα Πειραιώς αυτήν ή την άλλη εβδομάδα αναμένεται να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο. Με τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διοικητικές αλλαγές στην τράπεζα, με τον πρόεδρο και τον Ceo να ανακοινώνονται μαζί. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο SSM έχει δώσει την έγκρισή του για το πρόσωπο του κ. Γιώργου Χατζηνικολάου, ο οποίος προτείνεται για τη θέση του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς.

Εν τω μεταξύ, στα χέρια του υπουργού Οικονομικών έχει αποσταλεί και η πρόταση της Επιτροπής Επιλογής του ΤΧΣ για τις θέσεις του διευθύνοντος και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

Οι δύο αυτές θέσεις πρέπει να καλυφθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς στις 18 Οκτωβρίου λήγει η τρίμηνη προθεσμία για την εκλογή νέας διοίκησης, μετά την παραίτηση της προηγούμενης που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!