Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Διαψεύδει η Αντωνοπούλου δημοσίευμα για τα κονδύλια των ανέργων
[Κέρδος]: Διαψεύδει η Αντωνοπούλου δημοσίευμα για τα κονδύλια των ανέργων

[Κέρδος]: Διαψεύδει η Αντωνοπούλου δημοσίευμα για τα κονδύλια των ανέργων

“Εκείνο που πρωτίστως χρειάζεται ο άνεργος, είναι δουλειά και εξατομικευμένη υποστήριξη ώστε να ενταχθεί στην αγορά εργασίας. Αυτή η πολιτική επιλογή, προφανώς, ενοχλεί όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια απομυζούσαν τους κοινοτικούς πόρους από τα προγράμματα υποστήριξης των ανέργων. Δεν πειράζει, για όλα υπάρχει πρώτη φορά” αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αν. Υπουργού Εργασίας, Ρ. Αντωνοπούλου αναφορικά με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δισέλιδο ρεπορτάζ με βασικό τίτλο «Τα λεφτά για τους ανέργους πάνε σε κολλητούς», και υπότιτλο «Κατασπατάληση των κονδυλίων που προορίζονται για την επιδότηση και κατάρτιση των ανέργων από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας καταγγέλλει η γενική γραμματέας». Το ρεπορτάζ συμπληρώνεται από ένθετο θέμα με τίτλο «Απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων.

“Πρόκειται για ακόμη ένα «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ, που επιχειρεί να πλήξει την προσπάθεια που καταβάλει η σημερινή κυβέρνηση να σταματήσει αυτό ακριβώς που καταγγέλλεται: την κατασπατάληση των κονδυλίων για τους ανέργους σε «κολλητούς», από όποιο χώρο και αν προέρχονται, και για την ακρίβεια σε ένα κρατικοδίαιτο σύστημα υποτιθέμενης επαγγελματικής κατάρτισης με ελάχιστο όφελος για τους ανέργους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!