Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Οι δέκα ακραίες προβλέψεις της Saxo Bank για το 2018
[Κέρδος]: Οι δέκα ακραίες προβλέψεις της Saxo Bank για το 2018

[Κέρδος]: Οι δέκα ακραίες προβλέψεις της Saxo Bank για το 2018

Η Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, δημοσίευσε σήμερα την καθιερωμένη ετήσια έκδοση 10 Ακραίες Προβλέψεις για το 2018.

Οι προβλέψεις επικεντρώνονται σε μια σειρά από απίθανα αλλά υποτιμημένα γεγονότα, τα οποία, εφόσον πραγματοποιηθούν, έχουν τη δυναμική να συνταράξουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Αν και οι συγκεκριμένες προβλέψεις δεν αποτελούν την επίσημη θέση της Saxoγια το μέλλον των αγορών το 2018, λειτουργούν ως προειδοποίηση για τυχόν εσφαλμένη κατανομή του κινδύνου από πλευράς των επενδυτών, που συνήθως δίνουν μόλις 1% πιθανότητα πραγματοποίησης τέτοιων γεγονότων.

Σχολιάζοντας τις φετινές Ακραίες Προβλέψεις, ο επικεφαλής Οικονομολόγος της Saxo Bank, Steen Jakobsen, δήλωσε: «Δημοσιεύουμε τις Ακραίες Προβλέψεις εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Πιστεύουμε ότι η φετινή λίστα είναι η καλύτερη που συντάξαμε ποτέ, με στόχο να ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να μην αρκούνται στην άποψη της οικονομικής κοινής γνώμης. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι Ακραίες Προβλέψεις δεν αποτελούν την επίσημη πρόβλεψη της Saxo Bank για τις αγορές, αλλά σκιαγραφούν τα γεγονότα και τις κινήσεις της αγοράς που, αν και άκρως απίθανο να συμβούν, έχουν τεράστια δυναμική να αναστατώσουν την καθολική οικονομική οπτική.»

Ο επικεφαλής της Στρατηγικής Συναλλάγματος, John J.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!