Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Cyber Monday: Εβδομάδα εκπτώσεων σε 100 e shops
[Κέρδος]: Cyber Monday: Εβδομάδα εκπτώσεων σε 100 e shops

[Κέρδος]: Cyber Monday: Εβδομάδα εκπτώσεων σε 100 e shops

Μετά την επιτυχία που είχε επιχειρήσεων η «Black Friday», έρχεται η Cyber Monday για να τους καταναλωτές που προτιμούν τα ψώνια στο Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, όπως αναφέρει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Το Cyber Mondaυ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας. Η εβδομάδα διαρκεί από την 1η Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.Στα πρότυπα της Cyber Monday – κατά τη διάρκεια της οποίας διεθνώς σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων φέτος- ο ελληνικός σύνδεσμος των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, GRECA, επαναλαμβάνει την πρωτοβουλία διενέργειας εκπτώσεων μέσω των e-shops από την 1η έως την 7η Δεκεμβρίου.

 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ  E SHOPS ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο GRECA και τα μέλη του αφενός επιχειρούν να κερδίσουν μέρος της καταναλωτικής πίττας και αφετέρου να εδραιώσουν την καταναλωτική εμπιστοσύνη προς τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, η οποία υπολείπεται στην Ελλάδα έναντι άλλων αναπτυγμένων αγορών. Και όχι αναίτια, καθώς μερίδα του ηλεκτρονικού επιχειρείν λειτουργεί είτε καιροσκοπικά είτε παρανόμως. Σχολιάζοντας μάλιστα πρόσφατη ανακοίνωση της ΓΓΔΕ, σύμφωνα με την οποία ελληνικά e-shops (κυρίως με τεχνολογικά προϊόντα μεγάλης αξίας) εμπλέκονται σε απάτη υπεξαίρεσης ΦΠΑ, η διοίκηση του GRECA κάνει λόγο για ένα πανευρωπαϊκό φαινόμενο, το οποίο χρειάζεται τη συνεργασία όλων των παραγόντων για την αντιμετώπιση του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!