Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Creta Farms: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με επενδυτή οι τράπεζες
[Κέρδος]: Creta Farms: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με επενδυτή οι τράπεζες

[Κέρδος]: Creta Farms: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με επενδυτή οι τράπεζες

Οι τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα, η προσφορά του οποίου για την Creta Farm κρίθηκε προτιμητέα, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικότερα, η Creta FarmΚΡΕΤΑ 0,00% με ανακοίνωση-απάντησή της σε Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό επί των κατωτέρω:

1. Με την από 19.11.2019 ανακοίνωσή της η Εταιρεία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι (α) έληξε η προθεσμία που είχε ταχθεί στους υποψήφιους επενδυτές να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του ενεργητικού της Εταιρείας και (β) ότι υποβλήθηκαν δεσμευτικές προσφορές από δύο επενδυτικά σχήματα. Ακολούθως, με την από 04.12.2019 ανακοίνωσή της η Εταιρεία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό

(α) ότι στο πλαίσιο ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή για την εξυγίανση της Εταιρείας, υποβλήθηκαν στις Τράπεζες ανανεωμένες δεσμευτικές προσφορές από τα δύο επενδυτικά σχήματα και

(β) ότι θα ακολουθούσε η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών αυτών από τις Τράπεζες σε συνεργασία με την ΕΥ, όπως προβλεπόταν από τους όρους της σχετικής διαδικασίας. Σε συνέχεια των πιο πάνω αναφερθεισών ανακοινώσεων, με την παρούσα σάς ενημερώνουμε ότι οι Τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα, η προσφορά του οποίου κρίθηκε προτιμητέα, τόσο ως προς την τελική διαμόρφωση της συμφωνίας εξυγίανσης όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτής και ότι από την επιτυχή κατάληξη αυτών των διαπραγματεύσεων εξαρτάται και η ανάδειξη του οριστικού στρατηγικού επενδυτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!