Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Creta Farms: Αγωγή-φωτιά κατά του Κ. Δομαζάκη
[Κέρδος]: Creta Farms: Αγωγή-φωτιά κατά του Κ. Δομαζάκη

[Κέρδος]: Creta Farms: Αγωγή-φωτιά κατά του Κ. Δομαζάκη

Με αγωγή 138 σελίδων η Creta Farm ζητά αποζημίωση 5 εκατ. ευρώ από τον Κ. Δομαζάκη για ηθική βλάβη που προκάλεσε σειρά ενεργειών και δηλώσεών του. Πρόκειται για ενέργειες που όπως υποστηρίζεται στην αγωγή, οδήγησαν σε αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής και στη σημερινή οικονομική της ασφυξία.

Η αγωγή έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς η εταιρεία εξιστορεί μία σειρά γεγονότων που χρονολογούνται από το ξεκίνημά της έως τους τελευταίους κρίσιμους μήνες. Το Euro2day.gr (που έχει το πλήρες κείμενο στην κατοχή του) επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Στις σελίδες της αγωγής περιγράφεται η λειτουργία της Creta FarmΚΡΕΤΑ 0,00% από τη σύστασή της το 1979. Όπως αναφέρεται «ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ήταν ανέκαθεν υπεύθυνος της οικονομικής διεύθυνσης, της εμπορικής διεύθυνσης και της διεθνούς ανάπτυξης και έχει σπουδάσει ΙΕΚ Μάρκετινγκ και ειδικότερα έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο κέντρο ελευθέρων σπουδών Sarasota College της Αθήνας. Ο Εμμανουήλ Δομαζάκις ήταν ανέκαθεν υπεύθυνος προμηθειών, λειτουργίας εργοστασίου και εγκαταστάσεων, παραγωγής και έρευνας/ανάπτυξης, ως πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου».

Η πορεία της εταιρείας χαρακτηρίζεται από την προώθηση αλλαντικών με μειωμένα ζωικά λιπαρά, καινοτομία που την οδήγησε σε κέρδη στις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται η κρίση της δεκαετίας του 2010 ήταν αυτή που δημιούργησε σημαντικά προβλήματα, κυρίως μετά από αποφάσεις του Κ. Δομαζάκη για επέκταση δραστηριοτήτων στην Αμερική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!