Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Αποκλύψεις Wikileaks: Τα e-mail του Ποντέστα ρίχνουν φως στη στρατηγική της Χίλαρι
[Κέρδος]: Αποκλύψεις Wikileaks: Τα e-mail του Ποντέστα ρίχνουν φως στη στρατηγική της Χίλαρι

[Κέρδος]: Αποκλύψεις Wikileaks: Τα e-mail του Ποντέστα ρίχνουν φως στη στρατηγική της Χίλαρι

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα του προέδρου της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον Τζον Ποντέστα που δημοσιοποίησαν τα WikiLeaks γνωστοποιούν πολλά στοιχεία από τον τρόπο εργασίας και λήψης αποφάσεων στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, δε διαφέρουν από ηλεκτρονικά μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολιάζει το CNN.

Τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα που προέρχονται από τη διαρροή των WikiLeaks παρουσιάζουν τη λειτουργία μιας προεκλογικής εκστρατείας από την κορυφή μέχρι τη βάση, που αναλύει την κάθε απόφαση, αντικατοπτρίζοντας τη φήμη που έχει η Κλίντον για το μεθοδικό τρόπο της εργασίας της, αλλά και την οργανωμένη τακτική δράσης που ακολουθεί ως πολιτικός. Όπως παρατηρεί το CNN, τα μυστικά αντίγραφα των ομιλιών της Κλίντον πίσω από κλειστές πόρτες στη Wall Street απέτυχαν να δημοσιοποιήσουν καθοριστικά διαφορετικές θέσεις από αυτές που εκφράζει στις δημόσιες τοποθετήσεις της.

Τα WikiLeaks προχωρούσαν στη δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που έχουν υποκλαπεί από το λογαριασμό του Ποντέστα σχεδόν καθημερινά για μία εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, δεν έχασε την ευκαιρία να τα αξιοποιήσει πολιτικά, παρουσιάζοντας τη Χίλαρι Κλίντον ως μια διεφθαρμένη προεδρική υποψήφια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!