Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Αδειάζει τη διοίκηση της Folli Follie η Fosun
[Κέρδος]: Αδειάζει τη διοίκηση της Folli Follie η Fosun

[Κέρδος]: Αδειάζει τη διοίκηση της Folli Follie η Fosun

Εγγραφο ερωτημάτων (enquiry letter) με το οποίο ζητά εξηγήσεις από την Folli Follie έστειλε η Fosun που παράλληλα καλεί τους δυνητικούς επενδυτές αλλά και τους μετόχους της εταιρείας να είναι προσεκτικοί.

Στο έγγραφο ζητά από τα εμπλεκόμενα μέρη διευκρινήσεις και εξηγήσεις αναφορικά με την υπόθεση που έχει ανοίξει μετά τις καταγγελίες του αμερικανικού fund QCM. Παράλληλα, ο κινεζικός όμιλος γνωστοποίησε ότι ανέβασε το ποσοστό του στην Folli Follie στο 16,37 από 13,89% προηγουμένως.

Στην ανακοίνωση του ο κινεζικός όμιλος επισημαίνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε στις 4 Μαίου την έκθεση του αμερικάνικου fund, τα ερωτήματα της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Folli Follie.

«Το Συμβούλιο εξέφρασε την άποψη πως ορισμένες παρατηρήσεις στην Έκθεση είναι απλώς εικασίες. Αφότου έλαβε υπόψη τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Folli Follie, τις οικονομικές της ανακοινώσεις, την άνω των 20 ετών διαδρομή της ως εισηγμένης και την εμπιστοσύνη της εταιρείας στον μεγαλομέτοχο της και στην διοίκηση, η Εταιρεία αύξησε το μερίδιο την περίοδο από τις 8 Μαίου ως τις 11 Μαίου και από τότε το ποσοστό της Folli Follie που κατέχει ο όμιλος και το Ταμείο αυξήθηκε από το 13,89% στο 16,37%».

Ωστόσο συνεχίζει αναφέροντας ότι πρόσφατα το Δ.Σ. εξέτασε τις συνεχιζόμενες έρευνες από την αγορά και τα μέσα ενημέρωσης που αφορούν την υπόθεση, αλλά και ότι απαντήσεις σε σχέση με τα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δεν ανακοινώθηκαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!