Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Ζουράρις: Θα τους πολτοποιήσω στη συζήτηση αν κάνουν πρόταση μομφής
[Η Καθημερινή]: Ζουράρις: Θα τους πολτοποιήσω στη συζήτηση αν κάνουν πρόταση μομφής

[Η Καθημερινή]: Ζουράρις: Θα τους πολτοποιήσω στη συζήτηση αν κάνουν πρόταση μομφής

Επίθεση στο Ποτάμι, με αφορμή τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Στ. Θεοδωράκης στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ, να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής εναντίον του εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας Κ. Ζουράρις.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Ζουράρις κατηγόρησε το Ποτάμι πως φυλλορροεί λόγω της έλλειψης κοινωνικής αντιστοίχισης και υποστήριξε πως η πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής γίνεται επειδή «στον κόσμο αυτά αρέσουν», αλλά σε μία συζήτηση στη Βουλή «θα τους πολτοποιήσω».

Αν θέλει ο κ.Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι υπήρξε δάσκαλος του επικεφαλής του Ποταμιού σε σχολή δημοσιογραφίας. «Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις… δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε» ανέφερε.

Σε πολιτικό επίπεδο, εκτίμησε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση και ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φάνηκε αυτή η έλλειψη κοινωνικής αντιστοίχισης… σε ένα χρόνο το έριξε» σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!