Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Βουλή: Για σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας που κατευθυνόταν σε συλλαλητήριο έκανε λόγο ο Ν. Τόσκας
[Η Καθημερινή]: Βουλή: Για σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας που κατευθυνόταν σε συλλαλητήριο έκανε λόγο ο Ν. Τόσκας

[Η Καθημερινή]: Βουλή: Για σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας που κατευθυνόταν σε συλλαλητήριο έκανε λόγο ο Ν. Τόσκας

Για κλίμα φόβου στη Β. Ελλάδα έκανε λόγο ο Ν. Τόσκας μιλώντας στη Βουλή όπου γνωστοποίησε μάλιστα τη σύλληψη «ακροδεξιάς ομάδας» που σκόπευε να μεταβεί από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη. «Βλέπετε παντού ακροδεξιούς» απάντησε η Ολγα Κεφαλογιάννη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων της βουλευτού της ΝΔ Ολγας Κεφαλογιάννη για την ανομία στο Πεδίον του Άρεως και τα Εξάρχεια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας κάλεσε τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της σε σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα,

«Υπάρχουν προβλήματα στην πόλη και συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών, ή προβλήματα που αναφύονται κάθε τόσο. Δεν είπαμε ότι έχουν μηδενιστεί τα προβλήματα κι ούτε υπάρχει μέρος του κόσμου, όπου δεν υπάρχουν προβλήματα» ανέφερε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε: «Αλλά ας συζητήσουμε λίγο για ζητήματα που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες, και για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς που υπάρχει κυρίως στη Β. Ελλάδα. Η ΝΔ τι στάση κρατά; Καταδικάζει τη βία κατά το δοκούν.

Ο υπουργός εξαίρεσε την κ. Κεφαλογιάννη και πάρα πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από αυτή τη λογική, ωστόσο, είπε προς τη βουλευτή της ΝΔ: «Υπάρχουν άλλοι στην παράταξή σας που καλοβλέπουν την ακροδεξιά. Νομίζετε ότι θα κερδίσετε από ένα κλίμα αποσταθεροποίησης; Δεν κερδίζει η Δημοκρατία, δεν κερδίζει κανένας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!