Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 19 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Βολές και από Τζανακόπουλο κατά Δικαστών: «Στο “μαύρο βιβλίο” της Δικαιοσύνης η απόφαση για την Ηριάννα»
[Η Καθημερινή]: Βολές και από Τζανακόπουλο κατά Δικαστών: «Στο “μαύρο βιβλίο” της Δικαιοσύνης η απόφαση για την Ηριάννα»

[Η Καθημερινή]: Βολές και από Τζανακόπουλο κατά Δικαστών: «Στο “μαύρο βιβλίο” της Δικαιοσύνης η απόφαση για την Ηριάννα»

«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης», είναι η δήλωση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη χθεσινή δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας. «Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο “μαύρο βιβλίο” της ελληνικής Δικαιοσύνης», πρόσθεσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο “Κόκκινο”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης εξαπέλυσαν νέες βολές κατά της Δικαιοσύνης , ο πρώτος κάνοντας λόγο για «ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν βοηθάει και μια αντιμετώπιση από την πλευρά της τακτικής δικαιοσύνης που προστατεύει πολλές φορές τους κακοπληρωτές εργοδότες» και ο δεύτερος αποδοκιμάζοντας την απόφαση του Εφετείου Αναστολών σχετικά με την Ηριάννα.

Στα θέματα οικονομικής πολιτικής, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι». Παράλληλα πρόσθεσε πως «η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και 7 χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ακόμη πως η απόφαση για την έξοδο στις αγορές δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!