Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: «Βόλεμα» ημετέρων και δημόσια σπατάλη σε Οργανισμούς καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη
[Η Καθημερινή]: «Βόλεμα» ημετέρων και δημόσια σπατάλη σε Οργανισμούς καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη

[Η Καθημερινή]: «Βόλεμα» ημετέρων και δημόσια σπατάλη σε Οργανισμούς καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη

«Βόλεμα» ημετέρων και πρωτοφανής δημόσια σπατάλη στο Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας και στο Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, καταγγέλλει με τοποθέτηση της η αρμόδια τομεάρχης Ανάπτυξης και Οικονομίας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως «παρά τη συνεχιζόμενη ύφεση της οικονομίας και την ανάγκη εξοικονόμησης και καλύτερης αξιοποίησης των δημοσίων πόρων, προκειμένου να στηριχθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα, η κυβέρνηση επιλέγει να “βολεύει” δικούς της ανθρώπους σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών που είτε έχουν συγχωνευθεί με άλλους είτε διαθέτουν ολιγάριθμο προσωπικό».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη αποτελεί το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ), το οποίο έχει 2 υπαλλήλους, έμμισθο Πρόεδρο-Διευθύνοντα Σύμβουλο και 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «πρόσφατα, μάλιστα, το ΤΑΝΕΟ εγκαταστάθηκε στο χώρο του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), με το οποίο ουσιαστικά συγχωνεύθηκε. Έτσι, λοιπόν, στα νοικιασμένα γραφεία της οδού Ξενίας, στο κέντρο της Αθήνας, συγκατοικούν περίπου 30 υπάλληλοι του ΕΤΕΑΝ, 2 υπάλληλοι του ΤΑΝΕΟ, 2 Διοικητικά Συμβούλια και 2 Πρόεδροι. Να σημειωθεί πως το ΕΤΕΑΝ έχει 4 αυτόνομα Ταμεία (Επιχειρηματικότητας, Εξοικονομώ κατ’ οίκον, Ενάλιο και Αγροτικής Επιχειρηματικότητας) και διοικείται από Πρόεδρο και 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!