Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 16 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: «In vino veritas», το ντοκιμαντέρ που θα κάνει γνωστό το κρασί μας σε όλο τον κόσμο
[Η Καθημερινή]: «In vino veritas», το ντοκιμαντέρ που θα κάνει γνωστό το κρασί μας σε όλο τον κόσμο

[Η Καθημερινή]: «In vino veritas», το ντοκιμαντέρ που θα κάνει γνωστό το κρασί μας σε όλο τον κόσμο

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Τσεκλένης δεν θα μπορούσε να μην είναι τόσο ταγμένος στην αισθητική όσο και ο πατέρας του Γιάννης. Αποφάσισε να καταπιαστεί με την εικόνα και όχι τη μόδα. Η τελειομανία, το μεράκι και το πάθος είναι στοιχεία που έχει και εκείνος στον χαρακτήρα του και εκφράζονται στην προσέγγισή του προς τη σκηνοθεσία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει τη δουλειά του: το ωραίο βίντεο που προβάλλεται στις διεθνείς πτήσεις της Aegean με τις ελκυστικές τοποθεσίες της χώρας μας και τα πιο ωραία εδέσματα κάθε περιοχής είναι με τη δική του υπογραφή, όπως άλλωστε και επιτυχημένες διαφημίσεις του ΕΟΤ. Η γνώση του στα προϊόντα με ονομασία προέλευσης αλλά και στον οίνο, τον έχει οδηγήσει σε κάθε μακρινή γωνιά της Ελλάδας και σε χιλιάδες ώρες γυρίσματος με παραγωγούς και οινοποιούς. Τώρα ετοιμάζει ένα σημαντικό εγχείρημα για την προβολή του ελληνικού κρασιού με διεθνή απήχηση, καθώς αναμένεται να προβληθεί από την Cosmote History και από ξένα δίκτυα.

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων με τίτλο «In vino veritas». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του περασμένου έτους και ολοκληρώθηκαν τον φετινό Ιανουάριο.

Τον συνάντησα ένα μεσημεράκι στο κέντρο της Αθήνας και παρέα με ένα ποτήρι κρασί, μου διηγήθηκε τις μικρές και μεγάλες περιπέτειες μέχρι να επιτύχει το αποτέλεσμα που ήθελε: «Κάλυψα 17.000 χλμ. σε ολόκληρη την επικράτεια. Ο στόχος ήταν να αναδειχθεί ολόκληρος ο ελληνικός αμπελώνας στα καλύτερά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!