Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Βέμπερ: Ο κ. Τσίπρας ανήκει στο παρελθόν, ο κ. Μητσοτάκης στο μέλλον
[Η Καθημερινή]: Βέμπερ: Ο κ. Τσίπρας ανήκει στο παρελθόν, ο κ. Μητσοτάκης στο μέλλον

[Η Καθημερινή]: Βέμπερ: Ο κ. Τσίπρας ανήκει στο παρελθόν, ο κ. Μητσοτάκης στο μέλλον

Θερμό κλίμα στη συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου, με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο κ. Μάνφρεντ Βέμπερ, με τον δεύτερο να δηλώνει πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί ένα ισχυρό παίκτη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

«Κάνουν, μαζί μας, πολύ δουλειά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπό την ηγεσία του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ. Η Νέα Δημοκρατία, σήμερα, συνεισφέρει σημαντικά στην πολιτική πρόοδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την μερία του ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες, τονίζοντας παράλληλα τη βούληση του κόμματός του «να αγκαλιάσει μια τολμηρή μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών ώστε να οικοδομήσει την χαμένη αξιοπιστία» της χώρας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Από την μεριά του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Υποδεχόμαστε, σήμερα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Βέμπερ επικεφαλής της ευρω-ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο. Ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Ελλάδος και με τον οποίο έχω συζητήσει πολλές φορές, με ειλικρίνεια, για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η Ελλάδα έχει περάσει από μια πολύ μεγάλη και πολύ επίπονη δοκιμασία. Ο ελληνικός λαός έχει αναγκαστεί να υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!