Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Δ. Τζανακόπουλος: Κοινή βούληση ΔΝΤ – κυβέρνησης για ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης
[Η Καθημερινή]: Δ. Τζανακόπουλος: Κοινή βούληση ΔΝΤ – κυβέρνησης για ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης

[Η Καθημερινή]: Δ. Τζανακόπουλος: Κοινή βούληση ΔΝΤ – κυβέρνησης για ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης

Στη συνάντηση Τσίπρα – Λαγκάρντ αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επικαλούμενος τις κοινές δηλώσεις και πώς σε αυτές τονίστηκε η βούληση τόσο του ΔΝΤ όσο και της ελληνικής κυβέρνησης για άμεση ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, χωρίς νέα μέτρα. «Όσοι λοιπόν -επεσήμανε ο κ. Τζανακόπουλος- τις προηγούμενες εβδομάδες προέβλεπαν σε μία ακόμα στιγμή, καταστροφολογικού ντεζαβού, νέα μέτρα, διαψεύστηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Εξάλλου», πρόσθεσε, «η πορεία της οικονομίας που ανακάμπτει και η εκπλήρωση των στόχων του προγράμματος δεν θα δικαιολογούσαν σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «η ανάπτυξη για το 2017 αναμένεται να βρίσκεται κοντά στο 2% ενώ το υπερπλεόνασμα, το οποίο θα διανεμηθεί σε κοινωνικές ομάδες που έχουν δεχθεί τις μεγαλύτερες πιέσεις από την οικονομική κρίση, θα προσεγγίσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ».

Για τα F16

Για το θέμα που ανέκυψε με τα F-16 και τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία «υπέπεσε για άλλη μία φορά σε ατοπήματα κατ’ εξακολούθηση», στην προσπάθειά της, μάλιστα, να υποβαθμίσει την «τεράστια γεωπολιτική και οικονομική σημασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!