Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Καθημερινή]: Τρεις «Game of Thrones» κιθάρες από τη Fender
[Η Καθημερινή]: Τρεις «Game of Thrones» κιθάρες από τη Fender

[Η Καθημερινή]: Τρεις «Game of Thrones» κιθάρες από τη Fender

Η HBO συνεργάστηκε με την θρυλική εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών κιθάρων, τη Fender, και παρουσίασε μία Jaguar «House Lanister», μια Stratocaster «House Targaryen» και μία Telecaster «House Stark»! Άλλωστε, ο δημιουργός του GoT, o Dan Weiss, είναι λάτρης της κιθάρας.

Ο πειρασμός ήταν μεγάλος για τη Fender να παράγει και διαθέσει αυτές τις κιθάρες στην αγορά. Όχι, όμως. Είναι για μια φορά. Φόρος τιμής στον όγδοο κύκλο. Ένα κομμάτι από κάθε μία.

Τα περίτεχνα μοτίβα πάνω στη Fender των Λάνιστερ χαράχτηκαν με λέιζερ σε φύλλο χρυσού 24 καρατίων. Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν του Westeros, όπου οι μάχες δίνονται με χορδές και όχι με σπαθιά, στον Οίκο Λάνιστερ μια Jaguar μοιάζει να είναι το τέλειο όπλο για να συνοδέψει με ακόρντα ο Τζέιμι τον τρελό βασιλιά στον τάφο του. Κόκκινη, σαν το κόκκινο κάστρο, και καλυμμένη με χρυσό, η κιθάρα αυτή αντικατοπτρίζει την αλαζονεία, τον πλούτο και την αυταρέσκεια που είναι η σφραγίδα του οίκου.

Αντιθέτως, η κιθάρα των Σταρκ είναι το τέλειο όπλο για τον βέρο Βόρειο. Ούτε χρυσάφια, ούτε περίτεχνα μοτίβα. Σαν την αρχιτεκτονική του Winterfell, η κιθάρα φτιάχτηκε από όποια υλικά οι Σταρκ μπορούσαν να βρουν κατά τη διάρκεια του μακρύ χειμώνα. «Η Telecaster μοιάζει να είναι το όργανο που παίζει ο “καλός” στην ιστορία» είπε ο Dan Weiss.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!