Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ
[Η Καθημερινή]: Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ

[Η Καθημερινή]: Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ

Πάνω από 170 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές υποδέχθηκε η Φώφη Γεννηματά στο Κάραβελ, μετά από πρόσκλησή της να στηρίξουν την προσπάθεια για ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Απόντες ήταν ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί για το θέμα αύριο στην κεντρική πολιτική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.

Παρόντος του Γιώργου Παπανδρέου και των πρώην βουλευτών που είναι στο ΚΙΔΗΣΟ, η κ. Γεννηματά απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε όσα στελέχη διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις.

«Διεκδικούμε να γίνουμε εμείς το μεγάλο, το προοδευτικό ρεύμα πλειοψηφίας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και θα επιβάλλει την εθνική συνεννόηση και θα εγγυηθεί ότι η πορεία εξόδου από την κρίση θα γίνει πράξη», είπε η Φώφη Γεννηματά στο χαιρετισμό της.

«Καλωσορίζουμε στους νέους κοινούς αγώνες όλα τα στελέχη του, τους παλιούς συντρόφους μας.» είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «βήματα ενότητας, συσπείρωσης, κοινής δράσης για τη μεγάλη κεντροαριστερά»

Τέλος, επέκρινε την κυβέρνηση για την αδυναμία της να βγάλει τη χώρα από την κρίση καθώς απειλείται από νέο μνημόνιο και τόνισε πως δεν έχουν όμως καμία εξουσιοδότηση να αλυσοδέσουν τη χώρα, να υποθηκεύσουν το μέλλον, να υπονομεύσουν κάθε προοπτική για ανάπτυξη για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!