Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Καθημερινή]: Τουρκία: Κινεζικοί συρμοί «τρέχουν» στο μετρό της Σμύρνης
[Η Καθημερινή]: Τουρκία: Κινεζικοί συρμοί «τρέχουν» στο μετρό της Σμύρνης

[Η Καθημερινή]: Τουρκία: Κινεζικοί συρμοί «τρέχουν» στο μετρό της Σμύρνης

Συρμοί της κινεζικής εταιρείας CRRC Tangshan τρέχουν από την προηγούμενη εβδομάδα στη μήκους 20 χιλιομέτρων γραμμή του μετρό της Σμύρνης, το οποίο εξυπηρετεί 17 σταθμούς.

Σύμφωνα με τη CRRC Tangshan, η έδρα της οποίας είναι στην επαρχία Χεμπέι της Βόρειας Κίνας, οι νέοι συρμοί έχουν πέντε βαγόνια και είναι σχεδιασμένοι για να αναπτύσσουν μέγιστη ταχύτητα 80 χιλιομέτρων την ώρα, με συνολική μεταφορική δυναμικότητα 1.286 επιβατών.

Η CRRC Tangshan έχει τη δυνατότητα κατασκευής σιδηροδρομικών συρμών υψηλής ταχύτητας, που φθάνει τα 350 χιλιόμετρα την ώρα. Πριν να δοθούν στην κυκλοφορία, οι συρμοί της κινεζικής εταιρεία πέρασαν 12 ελέγχους σε περίπου δύο μήνες, ολοκληρώνοντας δοκιμαστικές διαδρομές μήκους 1.000 χιλιομέτρων.

Ο Ζου Τζουνιάν, γενικός διευθυντής της CRRC Tangshan, δήλωσε όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι η πρωτοβουλία της Κίνας για τον δρόμο του μεταξιού έχει δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες σε χώρες από τις οποίες περνά, προσθέτοντας ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να συμβάλλει στην ανάπτυξη των υποδομών των χωρών αυτών με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!