Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Τακτικισμοί Σπίρτζη για διόδια
[Η Καθημερινή]: Τακτικισμοί Σπίρτζη για διόδια

[Η Καθημερινή]: Τακτικισμοί Σπίρτζη για διόδια

Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση για τα πλευρικά διόδια στη Βόρεια Αττική περνάει το υπουργείο Υποδομών. Διοργανώνει κομματική εκδήλωση αύριο στον Αγιο Στέφανο με ομιλητή τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, μια εβδομάδα πριν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας των δήμων Κηφισιάς και Διονύσου. Επίσης, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για την απαλλαγή από τα διόδια των μονίμων κατοίκων Ωρωπού, Διονύσου, Κηφισιάς και Αχαρνών, χωρίς όμως να έχει υπάρξει συμφωνία με τη Νέα Οδό.

Την αυριανή εκδήλωση στον Αγιο Στέφανο με τίτλο: «Η Αλήθεια για τα διόδια στη Βόρεια Αττική» διοργανώνει η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Διόνυσο. Με την κίνηση αυτή ο κ. Σπίρτζης προσπαθεί να «προλάβει» την εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν μια εβδομάδα μετά στη γέφυρα Βαρυμπόμπης οι δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου.

Παράλληλα, το υπουργείο εξέδωσε χθες ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:

• Ξεκινάει μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου η ηλεκτρονική καταγραφή των μόνιμων κατοίκων των δήμων Αχαρνών, Διονύσου και Κηφισιάς «για την ελεύθερη διέλευσή τους με την έναρξη εφαρμογής του Ηλεκτρονικού Συστήματος Αναλογικής Χρέωσης Διοδίων, καθώς και των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Ωρωπού από τα υπάρχοντα πλευρικά διόδια».

• Εχει επέλθει συμφωνία με τη Νέα Οδό για την απαλλαγή των κατοίκων: «Στη συμφωνία που έχει επιτευχθεί, προβλέπεται ότι οι δημότες μόνιμοι κάτοικοι των δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Αχαρνών δεν θα πληρώνουν διόδια», αναφέρεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!