Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Ταύτιση απόψεων για την επίλυση του Κυπριακού μεταξύ Π. Καμμένου-Ν. Παπαδόπουλου
[Η Καθημερινή]: Ταύτιση απόψεων για την επίλυση του Κυπριακού μεταξύ Π. Καμμένου-Ν. Παπαδόπουλου

[Η Καθημερινή]: Ταύτιση απόψεων για την επίλυση του Κυπριακού μεταξύ Π. Καμμένου-Ν. Παπαδόπουλου

Πλήρης ταύτιση απόψεων όσον αφορά τις προϋποθεσεις για την επίλυση του Κυπριακού, διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος, «δεν μπορεί να υπάρξει λύση του Κυπριακού με την παραμονή κατοχικών τουρκικών στρατευμάτων και με την παραμονή εγγυήσεων της Τουρκίας ή επεμβατικών δικαιωμάτων. Λύση με παραμονή έστω και ενός στρατιώτη των δυνάμεων κατοχής στην Κύπρο, δεν είναι λύση.

«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο καθεστώς του 1960 ή και χειρότερα. Δεν είναι δυνατό μία μειοψηφία να καθορίζει το μέλλον μίας πλειοψηφίας», τόνισε ο κ. Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για «κάποιους “εραστές” του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο, τους οποίους βλέπω μετά από πολλά χρόνια να “αναδύονται”» και πρόσθεσε ότι «είναι άδικες οι επιθέσεις στον υπουργό Εξωτερικών. Οι θέσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά είναι και δικές μας θέσεις, είναι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και έχουν την απόλυτη στήριξη του ελληνικού λαού».

«Η όποια στοχοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης ή αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης είναι καθόλα άδικη και πρέπει να σταματήσει γιατί ο υπαίτιος του αδιεξόδου και του ναυαγίου, το οποίο αντιμετωπίζουμε σήμερα, είναι η Τουρκία», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!