Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Στον… Προκρούστη η Λίγκα
[Η Καθημερινή]: Στον… Προκρούστη η Λίγκα

[Η Καθημερινή]: Στον… Προκρούστη η Λίγκα

Αρνητικές εμφανίστηκαν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας στην πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού για πενταετή οικονομική ενίσχυση μέσω της ΕΡΤ, με αντιστάθμισμα από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο να υπάρχουν δύο εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες με 12 ομάδες η κάθε μία και μια ημιεπαγγελματική επίσης με 12 ομάδες, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη ΓΓΑ.

Ουσιαστικά, ο Γιώργος Βασιλειάδης μετακινήθηκε από το σχέδιο για πρωτάθλημα των 20 ομάδων και ζήτησε από το επόμενο πρωτάθλημα να υποβιβαστούν έξι και να ανεβούν δύο, ώστε το μεθεπόμενο να διεξαχθεί με 12. Οι ΠΑΕ αντιπρότειναν να υποβιβαστούν τέσσερις και να ανεβούν δύο, κάτι που δεν δέχθηκε ο κ. Βασιλειάδης.

Οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας θα αποφασίσουν επί της πρότασης Βασιλειάδη αύριο το απόγευμα, ωστόσο το γεγονός ότι επτά ΠΑΕ είναι τηλεοπτικά άστεγες και απειλούν ότι θα μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος κάνει τον συνεταιρισμό «ευάλωτο».

Μετά τη συνάντηση, ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Ευ. Μπαταγιάννης υποστήριξε: «Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί στην πρόταση είναι ότι από τη νέα σεζόν δεν μπορούν οι ομάδες να είναι 12. Θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις. Και εμείς βλέπουμε ότι πρέπει να γίνουν τομές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση να πάμε από τις 16 στις 12 ομάδες. Είναι ένα πρόβλημα το τηλεοπτικό και πρέπει να βρούμε λύση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!