Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Στον εισαγγελέα νέα υπόθεση της ΕΠΟ με εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών
[Η Καθημερινή]: Στον εισαγγελέα νέα υπόθεση της ΕΠΟ με εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών

[Η Καθημερινή]: Στον εισαγγελέα νέα υπόθεση της ΕΠΟ με εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών

Νέα υπόθεση, οικονομικής φύσεως, που αφορά τις προηγούμενες αιρετές διοικήσεις της ΕΠΟ από το 2010 έως το 2016, θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη. Η υπόθεση έχει ως εξής: αρχικά η ΕΠΟ είχε συμβληθεί με την εταιρεία Eurostar για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών. H Eurostar εκχώρησε τα δικαιώματα σύμβασης στην Εθνική Factors. Οπως ανακοίνωσε χθες η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ «για απόλυτα αδικαιολόγητο και ανεξήγητο ώς τώρα λόγο, η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ αντί να καταβάλει τις οφειλές, ως όφειλε, στην “Εθνική Factors Α.Ε.”, τις κατέβαλε στη Eurostar (Travel Plan), με αποτέλεσμα να τις οφείλει στην “Εθνική Factors Α.Ε.”».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι από το 2012 και συνολικά 54 φορές, η ΕΠΟ ενημερώθηκε και από τις δύο εταιρείες για το σε ποιον λογαριασμό έπρεπε να καταβάλλονται οι πληρωμές. Στις 7/11 η εταιρεία Εθνική Factors πήρε από το αρμόδιο δικαστήριο διαταγή πληρωμής κατά της ΕΠΟ ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις 21/11 η ΕΠΟ έλαβε προσωρινή διαταγή αναστολής της διαταγής πληρωμής. Ωστόσο, στις 29/11 η εταιρεία προχώρησε σε συντηρητική κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καμία απολύτως πληρωμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!