Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Στον «αέρα» η σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ
[Η Καθημερινή]: Στον «αέρα» η σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ

[Η Καθημερινή]: Στον «αέρα» η σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ

Προχθές η Φούτμπολ Λιγκ ανακοίνωσε την έναρξη του πρωταθλήματος για το προσεχές Σάββατο και χθες γνωστοποίησε τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. προκειμένου σήμερα να αποφασιστεί το πρωτάθλημα ν’ αρχίσει! Η ταλάντευση αυτή, οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, αφενός στο οριακό του αποτελέσματος (δέκα ομάδες τάχθηκαν υπέρ της έναρξης, επτά τάχθηκαν κατά και μία δεν πήρε θέση), στις αντιδράσεις των ομάδων που τάχθηκαν κατά της έναρξης (η Καλλιθέα προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να ακυρώσει την απόφαση) αλλά και στη μεταστροφή κάποιων ομάδων όπως ο Πανθρακικός και η Λαμία, που ψήφισαν μεν υπέρ, όμως η ψήφος τους είχε προϋποθέσεις.
Υπό το βάρος των πιέσεων, ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ Στέλιος Σφακιανάκης όρισε Δ.Σ., στο οποίο αναμένεται η κατά μέτωπον αντιπαράθεση ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σε αυτές που δεν θέλουν.
Μιλώντας στο Σπορ fm o πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ επιβεβαίωσε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος είναι στον «αέρα», τονίζοντας: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχει μια απόφαση, που ελήφθη από εμένα, παίρνω προσωπικά την ευθύνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!