Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» δέκα ακόμα μικρομεσαίες επιχειρήσεις
[Η Καθημερινή]: Στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» δέκα ακόμα μικρομεσαίες επιχειρήσεις

[Η Καθημερινή]: Στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» δέκα ακόμα μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σε πενήντα ανέρχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward». Ο ΟΠΑΠ πρόσθεσε πρόσφατα άλλες δέκα ΜμΕ, ανεβάζοντας τον αριθμό των ενταγμένων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα σε 50. Οι νέες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο «ΟΠΑΠ Forward» είναι οι: Τυροκομείο Κωσταρέλου, Zakcret A.E., Funky Buddha, ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε., MLS Innovation Inc., ΕΖΑ Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Agrino, Eurochartiki, Milkplan και Κορωνάκης ΑΒΕΕ.

Οι προαναφερόμενες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του «ΟΠΑΠ Forward», θα λάβουν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που θα τις βοηθήσει με συμβουλές (mentoring) να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες, να εξετάσουν τρόπους χρηματοδότησης, στρατηγικές μάρκετινγκ κ.ά., με απώτερο στόχο να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.

Από το 2016 που υλοποιήθηκε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, οι 40 επιχειρήσεις που εντάχθηκαν σε αυτό κατάφεραν να αυξήσουν κατά 750 τις άμεσες θέσεις εργασίας, κατά περίπου 5.000 τις έμμεσες θέσεις εργασίας και περίπου 20% τον κύκλο εργασιών τους. «Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του προγράμματος “ΟΠΑΠ Forward”», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ. «Στον ΟΠΑΠ», πρόσθεσε, «πιστεύουμε ότι το μοναδικό αυτό πρόγραμμα όχι μόνο βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, αλλά δημιουργεί συνολικά νέες προοπτικές για την ελληνική αγορά, καλύπτοντας δύο βασικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας: την ανάπτυξη και την απασχόληση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!