Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Στο Ηράκλειο το πρώτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα
[Η Καθημερινή]: Στο Ηράκλειο το πρώτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα

[Η Καθημερινή]: Στο Ηράκλειο το πρώτο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα

To πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με την ξενοδοχειακή ταυτότητα ibis styles του ομίλου της Accor Ηotels θα λειτουργήσει, φέτος, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το ξενοδοχείο θα ανοίξει έως τον Ιούνιο σε συγκρότημα ιδιοκτησίας του επιχειρηματία κ. Μανόλη Σκουλούδη. Η σύμβαση franchise 15ετούς διάρκειας για τη λειτουργία του ξενοδοχείου ως ibis styles συνήφθη με τη διαχειρίστρια εταιρεία του συγκροτήματος, η οποία ελέγχεται από τους επιχειρηματίες Μανώλη Σκουλούδη, Αντώνη Μιχελιδάκη και από στέλεχος διεθνούς τουριστικού οργανισμού. Το συγκρότημα που αναπτύσσεται σε έκταση 2.640 τ.μ. καλύπτει ένα οικοδομικό τετράγωνο 8.000 τ.μ. με υπόγειο πάρκινγκ 11.000 τ.μ. Οπως αναφέρει στην «Κ» ο κ. Σκουλούδης, το επενδυτικό πρόγραμμα χωρίς το κόστος του οικοπέδου θα φθάσει περίπου σε 15 εκατ. ευρώ.
Η επένδυση συγχρηματοδοτείται από την Alpha Bank, την Εθνική Τράπεζα και τη Eurobank. Σύμφωνα με τον κ. Σκουλούδη, η σύλληψη της ιδέας για την επένδυση χρονολογείται από το 1999 οπότε ξεκίνησε σταδιακά τη συγκέντρωση της έκτασης. Το ξενοδοχείο δυναμικότητας 72 δωματίων θα καλύψει 3.000 τ.μ., ενώ η υπόλοιπη δόμηση θα αξιοποιηθεί για τη λειτουργία καταστημάτων κ.ά. Στο συγκρότημα περιλαμβάνεται και ένα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής οίκημα, το οποίο θα λειτουργήσει ως εστιατόριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!