Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Στη Λέσβο την Παρασκευή ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου
[Η Καθημερινή]: Στη Λέσβο την Παρασκευή ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου

[Η Καθημερινή]: Στη Λέσβο την Παρασκευή ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου

Στη Λέσβο θα μεταβεί την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Φάνη Κουρεμπέ, προκειμένου να συζητήσουν με τους τοπικούς φορείς, τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του υπουργού περιλαμβάνει επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές Καλλονής, Παράκοιλων, Άγρας και Μεσοτόπου και σύσκεψη με φορείς της Λέσβου, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν σήμερα παρεμβάσεις του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη σχετικά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα στην κεντρική και τη δυτική Λέσβο από τις βροχοπτώσεις και είχαν σαν αποτέλεσμα να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Πάλλης επικοινώνησε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, τον οποίο και ενημέρωσε για τα σοβαρά πρόβλημα και ζημιές που έχουν γίνει σε αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Επίσης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θ. Κουρεμπέ, προκειμένου να ενεργοποιηθούν άμεσα οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ για την καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες.

Σε επικοινωνία του με τον γενικο γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Δέδε ζήτησε τη στήριξη των υπηρεσιών του υπουργείου στις προσπάθειες που θα κάνει ο δήμος Λέσβου για την αποκατάσταση των ζημιών και των πληγέντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!