Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Στ. Θεοδωράκης: Οι πολίτες να θυμώσουν και να ψηφίσουν
[Η Καθημερινή]: Στ. Θεοδωράκης: Οι πολίτες να θυμώσουν και να ψηφίσουν

[Η Καθημερινή]: Στ. Θεοδωράκης: Οι πολίτες να θυμώσουν και να ψηφίσουν

«Τρεις ημέρες τώρα στη Βουλή θέλετε να μιλάμε για τις κουμπαριές της οικογένειας Μητσοτάκη, για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα και για τις βαρβαρότητες του κ. Πολάκη. Το Ποτάμι δεν συμμετέχει λοιπόν και δεν θα συμβάλει σε αυτόν τον θλιβερό κατήφορο» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, μίλησε για συγκρούσεις εκτός ορίων για τα μικρά της πολιτικής και για πράγματα άσχετα με τις ανάγκες και τις αγωνίες των Ελλήνων και δήλωσε ότι θα καταψηφίσουν ξανά την κυβέρνηση.

«Είμαστε απέναντι στις τυχοδιωκτικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους υπουργούς του παρελθόντος που έχουν μόνη έγνοια την ανακατάληψη της εξουσίας» είπε.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές σημείωσε ότι ο κ. Βέμπερ απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση για ένα ευρωπαϊκό ταμείο καταπολέμησης της ανεργίας, δήλωσε αντίθετος στη φορολόγηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και δεν επιθυμεί ένα «σχέδιο Μάρσαλ για την Αφρική», προκειμένου να δοθούν στους νέους Αφρικανούς άλλες επιλογές από το να μεταναστεύουν στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, ρώτησε ποια είναι η πρόταση του κ. Τσίπρα για την Ευρώπη.

«Η Ευρώπη έχει μια ξεκάθαρη πρόταση μπροστά της. Την πρόταση της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης του Εμανουέλ Μακρόν. Αναγέννηση, για Ελευθερία- προστασία -πρόοδο. Η μόνη λύση για την Ευρώπη για να μην παραδοθεί ούτε στους συντηρητικούς ούτε στους λαϊκιστές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!