Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Στ. Θεοδωράκης: Να επιλέξουν οι πολίτες ανθρώπους που δεν τους έχουν ξεγελάσει
[Η Καθημερινή]: Στ. Θεοδωράκης: Να επιλέξουν οι πολίτες ανθρώπους που δεν τους έχουν ξεγελάσει

[Η Καθημερινή]: Στ. Θεοδωράκης: Να επιλέξουν οι πολίτες ανθρώπους που δεν τους έχουν ξεγελάσει

«Μένω στο Ποτάμι και δίνουμε τον αγώνα για ένα μεγάλο Κίνημα που θα αλλάξει πολλά πράγματα από αυτά που ζούμε, να δώσουμε καινούργιες λύσεις στον τόπο γιατί το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και δεν πρέπει να επιστρέψουμε στους υπουργούς του παρελθόντος», τόνισε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν ενισχύουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν γυρνάμε στο παρελθόν, έχουμε μια δικιά μας ξεκάθαρη πρόταση. Και ο κόσμος θα πρέπει να σκεφτεί ότι το Ποτάμι θα είναι χρήσιμο αν είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή» επεσήμανε και πρόσθεσε πως «το χρήσιμο αυτή τη στιγμή είναι να επιλέξουν οι πολίτες ανθρώπους που δεν τους έχουν ξεγελάσει- όπως τους ξεγέλασαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ανθρώπους που δεν έχουν ευθύνη κυβερνητική στο παρελθόν, να μην ευθύνονται για τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος».

Ξεκαθάρισε δε ότι το Ποτάμι συνεχίζει αυτόνομο και δυνατό και μιλώντας για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει και του Συνεδρίου του Νοεμβρίου σημείωσε ότι «ο λόγος που κάνουμε δυναμική επανεκκίνηση αυτό τον Σεπτέμβρη είναι ότι συναντούσαμε όλο και πιο συχνά ανθρώπους που ρωτούσαν ‘’κι εγώ τι θα ψηφίσω στις εκλογές;’’ Οι πολίτες θέλουν μία καθαρή λύση, μία λύση που να μην έχει πολύ παρελθόν μέσα. Αυτό λοιπόν είναι το Ποτάμι και γι’ αυτό θα επιμείνει».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!