Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Σπασμένο λευκό, διαφάνειες και δαντέλες, σε δύο μεγάλες εκθέσεις
[Η Καθημερινή]: Σπασμένο λευκό, διαφάνειες και δαντέλες, σε δύο μεγάλες εκθέσεις

[Η Καθημερινή]: Σπασμένο λευκό, διαφάνειες και δαντέλες, σε δύο μεγάλες εκθέσεις

Οσοι δεν έχετε ακόμη χορέψει τον χορό του Ησαΐα ίσως αλλάξετε γνώμη μέχρι τη Δευτέρα. Δύο μεγάλες εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τον γάμο και δευτερευόντως τη βάπτιση πραγματοποιούνται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, με στόχο… να μεταπείσουν τους εκ πεποιθήσεως εργένηδες.
«Το σπασμένο λευκό, οι διαφάνειες και οι δαντέλες είναι φέτος της μόδας», εξηγεί στην «Κ» ο κ. Γιώργος Κουσουρής, ένας εκ των διοργανωτών της Expo Wedding 2017 στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, όπου ανά δύο ώρες θα γίνονται επιδείξεις νυφικών από Ελληνες αλλά και ξένους σχεδιαστές.
«Εμείς δημιουργήσαμε το 2001 την πρώτη ιστοσελίδα σχετικά με τη διοργάνωση γάμου, που τότε λόγω κενού στην αγορά είχε μεγάλη επιτυχία», υπενθυμίζει ο κ. Κουσουρής, που επιμελείται τις εκθέσεις από το 2006. «Κάθε χρόνο μάς επισκέπτονται 7.000 άτομα, εκ των οποίων 5% με 10% είναι επισκέπτες από τα Βαλκάνια, κυρίως από τα Σκόπια και την Αλβανία, που προετοιμάζουν τον γάμο τους και αναζητούν ιδέες». Η ανερχόμενη εκεί μέση τάξη προτίθεται να κάνει «ανοικτούς», πολυτελείς γάμους με πολλούς καλεσμένους και η χώρα μας φαίνεται να διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία από την εποχή των παχιών αγελάδων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!