Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Σύντομα η αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης – Σμύρνης
[Η Καθημερινή]: Σύντομα η αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης – Σμύρνης

[Η Καθημερινή]: Σύντομα η αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης – Σμύρνης

Οι τουριστικοί πράκτορες της Λέσβου δεν λένε ακόμα τις ημερομηνίες για την εκκίνηση της αεροπορικής σύνδεσης Μυτιλήνης με τη Σμύρνη, προσπαθώντας να συγκρατήσουν την αισιοδοξία τους για τη νέα γραμμή που ευελπιστούν ότι θα παραμείνει ενεργή. Εξ ου και σημειώνουν στην «Κ» ότι η γραμμή εγκαινιάζεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Αν, ωστόσο, ανατρέξει κανείς στο πρόγραμμα των πτήσεων θα ανακαλύψει ότι, όχι μόνο η πρώτη πτήση πραγματοποιείται (με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα) στις 16 Αυγούστου, αλλά και ότι μπορεί κανείς να κλείσει θέση μέχρι και για τις αρχές του επόμενου έτους.

Το εγχείρημα ανέλαβε να υλοποιήσει η εταιρεία Ege Jet, με ένα μικρό αεροσκάφος LET 410, 17 θέσεων, το οποίο εμπίπτει στην κατηγορία των «αεροταξί». Η ιδιωτική εταιρεία ήδη δραστηριοποιείται στη σύνδεση με την Ελλάδα, εκτελώντας δρομολόγια προς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, αλλά και τη Σάμο.

Το πρόγραμμα

Eξι πτήσεις την εβδομάδα προβλέπονται από Πέμπτη έως και Δευτέρα, με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης στις 8.45 το πρωί και κόστος μεταφοράς στο αεροδρόμιο «Αντνάν Μεντερές» της Σμύρνης τα 56,5 ευρώ, για όσους κλείνουν πρώτοι εισιτήρια. Η συνολική διάρκεια της πτήσης θα ανέρχεται στα 45 λεπτά.

Ο Βαγγέλης Μυρσινιάς, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου λέει στην «Κ» ότι η σύνδεση της Μυτιλήνης με τη Σμύρνη είναι ένα πολύ θετικό βήμα και αποτέλεσμα των καλών σχέσεων που έχουν καλλιεργήσει τα τελευταία χρόνια ως Επιμελητήριο με την Ενωση Πρακτόρων της Σμύρνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!