Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Συνέδριο για την τεχνολογική επιχειρηματικότητα από το MIT Enterprise Forum Greece
[Η Καθημερινή]: Συνέδριο για την τεχνολογική επιχειρηματικότητα από το MIT Enterprise Forum Greece

[Η Καθημερινή]: Συνέδριο για την τεχνολογική επιχειρηματικότητα από το MIT Enterprise Forum Greece

Το MIT Enterprise Forum Greece , εγκαινιάζοντας τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα, διοργανώνει το ολοήμερο συνέδριο StartSmart Greece 2016 , στο American College of Greece , το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, 2016. Στόχος του συνεδρίου είναι να κινητοποιήσει, να διασυνδέσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει την ελληνική τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα, συμβάλλοντας ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Οι συμμετέχοντες μέσα από case studies, ανοιχτές συζητήσεις, παράλληλα εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης θα αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες για την προώθηση της επιχείρησής τους στο επόμενο στάδιο δράσης. Επιπλέον μέσα από τη Startup Expo θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νικητές και άλλες ομάδες του MITEF Greece Startup Competition 2016 .

Οι βασικοί ομιλητές του συνεδρίου, που θα μοιραστούν την πολύτιμη εμπειρία τους και θα μας εμπνεύσουν ενθαρρύνοντας ενεργά την ανάπτυξη της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικής κοινότητας, είναι:

Dr. Leslie Dewan, Co-founder & CEO, Transatomic Power

H 32χρονη Dr. Leslie Dewan ίδρυσε την Transatomic Power, μια εταιρία σχεδιασμού πυρηνικών αντιδραστήρων, μαζί με ένα συμφοιτητή της ενώ ολοκλήρωναν το διδακτορικό τους στον τομέα της Πυρηνικής Μηχανικής, στο Πανεπιστήμιο του ΜΙΤ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!