Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού αλλά και άλλων κομμάτων, καταγγέλλει το ΚΚΕ
[Η Καθημερινή]: Συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού αλλά και άλλων κομμάτων, καταγγέλλει το ΚΚΕ

[Η Καθημερινή]: Συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού αλλά και άλλων κομμάτων, καταγγέλλει το ΚΚΕ

Ζήτημα παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των μελών του αναδεικνύει το ΚΚΕ καθώς σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού, που αφορούν συνακροάσεις και πιθανόν παρακολούθηση των συνομιλιών των στελεχών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ σημειώνει ότι υπάρχουν «συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού», οι οποίες κατά τον Περισσό, «προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”».
Πρακτικά, αυτό που σημειώνει το ΚΚΕ είναι ότι η παρέμβαση του «τρίτου κέντρου» είχε ως αποτέλεσμα από τα τηλέφωνα του Περισσού να ακούγονται οι γραμμές του Ποταμιού, της Ν.Δ. ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, ενώ στην ανακοίνωσή του σημειώνει πως «η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!