Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Attica Bank Γ. Μιχελή από τη διοίκηση του ΤΜΕΔΕ
[Η Καθημερινή]: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Attica Bank Γ. Μιχελή από τη διοίκηση του ΤΜΕΔΕ

[Η Καθημερινή]: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Attica Bank Γ. Μιχελή από τη διοίκηση του ΤΜΕΔΕ

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου της Attica Bank Γιώργου Μιχελή εκφράζει η Διοίκηση του ΤΜΕΔΕ και ο πρόεδρος του Ταμείου Κωνσταντίνος Μακέδος στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Ο Γιώργος Μιχελής ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα. Ένας κορυφαίος οικονομολόγος, καταξιωμένο ανώτατο τραπεζικό στέλεχος, με μακρά και διεθνώς αναγνωρισμένη καριέρα. Ένας άνθρωπος που αγαπούσε βαθιά τον τόπο του και εργαζόταν συστηματικά και αδιάκοπα, με διαρκή διάθεση προσφοράς. Απ’ τη θέση του ως επικεφαλής της Attica Bank σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχε δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς. Ο πρόωρος χαμός του προέδρου της Attica Bank γέμισε όλη την οικογένεια της τράπεζας με θλίψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΤΜΕΔΕ.

Ο Γ. Μιχελής στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του είχε εργαστεί σε νευραλγικές θέσεις του τραπεζικού κλάδου από τη δεκαετία του 1980. Είχε σπουδάσει οικονομικές επιστήμες λαμβάνοντας BΑ από το University of Massachusetts, MΑ από το Boston College και διδακτορικό τίτλο από το Northeastern University. Στη συνέχεια δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Regis. Το 1984, μετά από 16 χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, επέστρεψε και ξεκίνησε να εργάζεται στην Εμπορική Τράπεζα, στη Διεύθυνση οικονομικών μελετών. Παρέμεινε εκεί ως το 1989, οπότε έγινε γενικός διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, παραμένοντας στη θέση για 16 μήνες. Συνέχισε τη σταδιοδρομία του στη Εγνατία Τράπεζα, όπου υπήρξε εκτελεστικός αντιπρόεδρος από το 1990 ως το 1995.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!