Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Σύγκρουση κορυφής Μητσοτάκη – Τσίπρα για ΕΣΡ και ΣτΕ στη Βουλή
[Η Καθημερινή]: Σύγκρουση κορυφής Μητσοτάκη – Τσίπρα για ΕΣΡ και ΣτΕ στη Βουλή

[Η Καθημερινή]: Σύγκρουση κορυφής Μητσοτάκη – Τσίπρα για ΕΣΡ και ΣτΕ στη Βουλή

Σε θέσεις μάχης θέτουν εαυτούς κυβέρνηση και αντιπολίτευση στη Βουλή μετά τις εξελίξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης με επίκεντρο το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Το βάρος της αντιπαράθεσης αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μεσημέρι στη Διάσκεψη των Προέδρων που συγκαλεί εκ νέου ο κ. Νίκος Βούτσης αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα πρόταση για τη σύνθεση του ΕΣΡ. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό η ένταση να κλιμακωθεί και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών εντός της Ολομέλειας, καθώς ο πρωθυπουργός φέρεται να εξετάζει την άμεση επανακατάθεση της τροπολογίας Παππά που προβλέπει το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών που δεν πήραν άδεια μέσα σε πέντε ημέρες από την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ αναμένεται να παρέμβει πριν τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, δηλαδή κατά τις 13:45, στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επαναλάβει τη θέση του κόμματος για μη συγκρότηση του ΕΣΡ, εφόσον δεν υπάρξει απόσυρση του νόμου Παππά ενώ θα εγκαλέσει την κυβέρνηση ότι ουσιαστικά υποθάλπει αντιδημοκρατικές και αντιθεσμικές συμπεριφορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!