Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Σχέδιο δολοφονίας της στις φυλακές καταγγέλλει η Πόλα Ρούπα
[Η Καθημερινή]: Σχέδιο δολοφονίας της στις φυλακές καταγγέλλει η Πόλα Ρούπα

[Η Καθημερινή]: Σχέδιο δολοφονίας της στις φυλακές καταγγέλλει η Πόλα Ρούπα

Στην καταγγελία ότι το κράτος σχεδιάζει τη δολοφονία της προχώρησε η Πόλα Ρούπα μέσω του δικηγόρου της. Οπως αναφέρει στο σχετικό κείμενο, τις τελευταίες ημέρες στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού εκτυλίσσεται ένα σχέδιο φθοράς των κρατουμένων, ένας σχεδιασμένος ψυχολογικός πόλεμος.

«Γνωρίζω ότι πρακτικές ψυχικής φθοράς των κρατουμένων με μέσα που προσβάλουν τους κρατούμενους και τις κρατούμενες όχι μόνο ηθικά αλλά και ψυχολογικά-σωματικά, είναι στην εξουσία των εκάστοτε υπηρεσιών στις φυλακές, οι οποίες ενίοτε πατούν πάνω στον ίδιο τον ποινικό κώδικα της φυλακής προκειμένου να “νομιμοποιούν” τις πρακτικές τους και να τις περιφρουρούν από οποιονδήποτε θέλει έστω και να ερευνήσει την “νομιμότητά” τους.

Και αυτό βασίζεται κυρίως στην εξουσία που τους αναθέτει ο ίδιος ο ποινικός κώδικας της φυλακής, με βάση τον οποίο αφενός απαγορεύεται η προσβολή της αξιοπρέπειας των κρατουμένων αφετέρου τιμωρείται οποιαδήποτε μορφή αμφισβήτησης των εντολών και των ενεργειών οποιουδήποτε προσώπου της υπηρεσίας, η οποία λαμβάνει τον χαρακτήρα της απειλής και της προσβολής προς το πρόσωπό του» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η Πόλα Ρούπα κάνει αναφορά σε μια «ανεξέλεγκτη» τοξικομανή όπως την χαρακτηρίζει, η οποία «Άρχισε να περπατάει προκλητικά χτυπώντας από τον ένα τοίχο στον άλλο (παραπατούσε υποτίθεται), έτοιμη να βγάλει μαχαίρι όταν θα έπεφτε πάνω μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!