Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: H Rolex, official timepiece του «Corfu Challenge 2017»
[Η Καθημερινή]: H Rolex, official timepiece του «Corfu Challenge 2017»

[Η Καθημερινή]: H Rolex, official timepiece του «Corfu Challenge 2017»

Η Rolex Hellas είναι επίσημος χορηγός – OfficialTimepiece – του «Corfu Challenge 2017», που εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα του «2017 Maxi 72 Overall Trophy» και διοργανώνεται φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο νησί των Φαιάκων.

Ο αγώνας διεξάγεται 3-8 Ιουλίου στην Κέρκυρα, και διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με το International Maxi Association (IMA) και την Κλάση MAXI 72.

Η κλάση των MAXI 72 (M72 Class), ξεκίνησε το 2014, ως μία πρωτοβουλία επτά ιδιοκτητών σκαφών τύπου Mini Maxi. Ο πρώτος αγώνας της κατηγορίας διεξήχθη το 2015 και έκτοτε οι ετήσιοι αγώνες λαμβάνουν χώρα στο Key West, Antigua, Virgin Gorda, St Barth, Newport RI, Bermuda, Palma και στη Σαρδηνία, στο Porto Cervo με σκάφη που το μέγεθός τους κυμαίνεται από 18,7 έως 21,9 μέτρα. Στο Corfu Challenge 2017 συμμετέχουν κορυφαία, μοναδικά στην κατηγορία τους αγωνιστικά σκάφη μεταξύ των οποίων τα Proteus, Evniki, Bella Mente, Momo και Cannonball.

Η Rolex Hellas με υπερηφάνεια στηρίζει το Corfu Challenge 2017, με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση αυτή θα φέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο αγώνων ιστιοπλοΐας κορυφαίων κλάσεων. Είναι βέβαιο, ότι οι φυσικές ομορφιές του τοπίου και οι αξίες της χώρας μας θα κερδίσουν εκείνους, που με αφορμή το Corfu Challenge 2017, την επισκέπτονται για πρώτη φορά από όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!