Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Οι πρώτες… γροθιές για το Τόκιο 2020
[Η Καθημερινή]: Οι πρώτες… γροθιές για το Τόκιο 2020

[Η Καθημερινή]: Οι πρώτες… γροθιές για το Τόκιο 2020

«Μήλον της Εριδος» θα αποτελέσουν, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα εισιτήρια για τα δημοφιλή αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Χθες άρχισε η πρώτη φάση πώλησης των εισιτηρίων και ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξη η σελίδα του Διαδικτύου αντιμετώπισε πρόβλημα εξαιτίας της πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας.

Η πρώτη φάση αφορά τους κατοίκους της Ιαπωνίας, οι οποίοι έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για αγορά από τις 18 Απριλίου, θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου και θα συνεχιστεί το φθινόπωρο. Οσοι ζουν εκτός Ιαπωνίας θα μπορούν να αγοράζουν τα «μαγικά χαρτάκια» από εξουσιοδοτημένους φορείς. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φθάνουν μέχρι και τα 2.380 ευρώ.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων αφορούν τις τελετές έναρξης και λήξης καθώς και όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, εκτός από αυτό της πυγμαχίας. Για το άθλημα του μποξ, 14 μήνες πριν από την έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, παραμένει άγνωστο με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί το τουρνουά. Στις 22 Μαΐου θα παρουσιαστεί στη Λωζάννη μια έρευνα που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΑΙΒΑ). Η έρευνα αφορά τον πρόεδρο της ΑΙΒΑ Γκαφούρ Ρακχίμοβ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ως ένας από τους «μεγαλύτερους εγκληματίες του Ουζμπεκιστάν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!