Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Πώληση πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison μέσω Public
[Η Καθημερινή]: Πώληση πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison μέσω Public

[Η Καθημερινή]: Πώληση πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison μέσω Public

Πρόσβαση στους καταναλωτές μέσω του δικτύου των 47 καταστημάτων Public απέκτησε η Εlpedison, η οποία αυτήν τη στιγμή παρέχει τιμολόγια με έκπτωση έως και 31% σε σχέση με αυτά της ΔΕΗ.
Tη συνεργασία των δύο εταιρειών ανακοίνωσαν χθες σε συνέντευξη Τύπου οι εμπορικοί διευθυντές της Εlpedison Στάθης Βωβός και των Public Γιάννης Σίμος. Οπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά και την εκπαίδευση 200 πωλητών των Public για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση πελατών που ενδιαφέρονται να αλλάξουν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μελλοντικά οι καταναλωτές θα μπορούν να εξοφλούν στα καταστήματα της εταιρείας και τους λογαριασμούς τους.
Οι πελάτες των Public θα μπορούν να ενημερώνονται και διαδικτυακά για τα πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison, καθώς και να τα αγοράζουν από τα καταστήματα μόνον με την ταυτότητά τους και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος.
Τα προϊόντα της Elpedison έρχονται να προστεθούν σε σειρά προϊόντων και υπηρεσιών οικονομίας που έχουν ήδη δημιουργήσει τα Public προσφέροντας στον καταναλωτή την εξοικονόμηση που έχει ανάγκη στην καθημερινότητά του, αναφέρουν οι δύο εταιρείες στην κοινή ανακοίνωσή τους. Οπως τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της Public Γιάννης Σίμος, τα σημεία πώλησης των πακέτων ηλεκτρισμού της Elpedison θα είναι κοντά με προϊόντα του καταστήματος που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό, όπως έξυπνες πρίζες, λάμπες κ.λπ. και θα δίνονται συνδυαστικές προσφορές προϊόντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!