Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 20 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Ποδόσφαιρο: «Επεσαν» κεφάλια στη διαιτησία
[Η Καθημερινή]: Ποδόσφαιρο: «Επεσαν» κεφάλια στη διαιτησία

[Η Καθημερινή]: Ποδόσφαιρο: «Επεσαν» κεφάλια στη διαιτησία

Mία από τις μεγαλύτερες εκκαθαρίσεις πινάκων που έχουν γίνει ποτέ έκανε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας των Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη, αφήνοντας εκτός τους μισούς διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή τους 16 από τους συνολικά 32. Ο πίνακας μειώθηκε αφού τα νέα πρόσωπα που μπήκαν είναι μόλις οκτώ.

Θα μπορούσαμε να ομαδοποιήσουμε τους διαιτητές που βγήκαν από τους πίνακές σε τρεις κατηγορίες. Στους επονομαζόμενους «κομμένους», οι οποίοι παρότι ήταν στον πίνακα δεν διαιτήτευσαν κανέναν αγώνα κατά την περυσινή περίοδο, σε αυτούς που απέτυχαν να περάσουν τα αγωνιστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και σε αυτούς που κρίθηκαν ακατάλληλοι για τη συνέχεια.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Παππάς, Σπάθας, Δημητρόπουλος και Γιάχος. Οι τρεις τελευταίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες από την ποινική δικαιοσύνη στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Γιάχος, επιπροσθέτως, δεν κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Δελφάκης, Λαμπρόπουλος και Τίκας. Αντιθέτως, ο Γκράνας, ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ, διατηρήθηκε στον πίνακα με την προϋπόθεση ότι θα τα καταφέρει στη δεύτερη ευκαιρία που θα του δοθεί.

Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι Κύζας, Μήτσιος, Φουκάκης, Πουλημάς, Σελίμος, Κιοτζένης, Φωτιάδης, Γιαννουλάκης και Βοσκάκης, ο οποίοι είτε είχαν προκαλέσει αρνητικά σχόλια με τις αποφάσεις τους, όπως ο Κύζας στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, είτε κρίθηκε από την ΚΕΔ ότι δεν έπρεπε να συνεχίσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!