Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Περισσότερα χιλιόμετρα στα κοντέρ τους «βλέπουν» οι οδηγοί μετά την εξαγορά της Taxibeat
[Η Καθημερινή]: Περισσότερα χιλιόμετρα στα κοντέρ τους «βλέπουν» οι οδηγοί μετά την εξαγορά της Taxibeat

[Η Καθημερινή]: Περισσότερα χιλιόμετρα στα κοντέρ τους «βλέπουν» οι οδηγοί μετά την εξαγορά της Taxibeat

Αισιόδοξοι για την «διαδρομή» της Taxibeat, ως μέλος πλέον της οικογένειας mytaxi εμφανίζονται Ελληνες οδηγοί ταξί που συνεργάζονται εδώ και χρόνια με την εταιρεία. Αν και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας με τη γερμανική εταιρεία δεν έχουν γίνει γνωστές, οι οδηγοί βλέπουν μάλλον με «καλό μάτι» την εξαγορά της και ελπίζουν ότι θα τους βοηθήσει να καταγράψουν με το κοντέρ τους ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα.

Ο Χρήστος Καραθανάσης είναι 61 ετών και έπιασε για πρώτη φορά το τιμόνι του ταξί το 1980. Η συνεργασία του με την Taxibeat άρχισε πριν από ένα χρόνο και έχει κάνει μέχρι σήμερα συνολικά 3.117 διαδρομές.

«Δεν διανοούμαι να μην δουλέψω με την εταιρεία γιατί θα έχω τη μισή είσπραξη. Το ταξί γενικώς δεν έχει δουλειά και η Taxibeat μας έχει δώσει πολλή περισσότερη δουλειά. Το πρώτο 15μερο του Μαρτίου πήρα 77 διαδρομές και το 60% είναι μέσω της taxi beat», δηλώνει στην «Κ».

Η είδηση για την εξαγορά της από την mytaxi, ήταν θετική για τον κ. Καραθανάση, καθώς όπως εκτιμά, η προσθήκη της Ελλάδας στο δίκτυο των χωρών που θα εξυπηρετεί, θα συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου.

«Είναι ό,τι καλύτερο γιατί η γερμανική mytaxi διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Για να επενδύσουν σημαίνει ότι πιστεύουν στην ανάπτυξη του ταξί στην Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός εδώ είναι από την Uber και το γεγονός ότι προχωρούν σε αυτή την κίνηση σημαίνει ότι κατά την εκτίμησή τους η Uber δεν θα πιάσει», προσθέτει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!