Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Παρουσίαση με αποκαλύψεις στο βόλεϊ
[Η Καθημερινή]: Παρουσίαση με αποκαλύψεις στο βόλεϊ

[Η Καθημερινή]: Παρουσίαση με αποκαλύψεις στο βόλεϊ

Μία παρουσίαση που έκρυβε πολλές ειδήσεις ήταν αυτή των νέων ομοσπονδιακών προπονητών των εθνικών ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών, των Δημήτρη Ανδρεόπουλου και Γκιγέρμο Ναράνχο Ερνάντες, αντιστοίχως. Από τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν στο παρελθόν χωρίς αντίκρισμα σε επιτυχίες μέχρι το ότι η Εθνική των ανδρών ήταν κάτι… σαν ξέφραγο αμπέλι.

«Σε οκτώ χρόνια ξοδεύτηκαν οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Δεν λέω πώς πληρώθηκαν, λέω τι προϋπολογίστηκε», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος και προσέθεσε: «Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στην ανδρών είναι η κακή νοοτροπία που υπάρχει. Οποιος ήθελε ερχόταν, όποιος ήθελε έφευγε. Αυτό από το καλοκαίρι θα τελειώσει. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα αποφασίζει εάν θα δώσει ή δεν θα δώσει άδεια σε κάποιον αθλητή. Θέλουμε να φτιάξουμε εθνικές ομάδες με το υπάρχον υλικό, αλλά κι αυτό που έρχεται από πίσω, για να καθιερωθούμε ξανά στο ευρωπαϊκό βόλεϊ. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019».

Η «ωρίμανση των συνθηκών» ήταν, όπως είπε, η αιτία για να αποφασίσει να αναλάβει την Εθνική ανδρών ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Βασικοί στόχοι του έμπειρου προπονητή είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού του 2019 και η διάκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!