Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Το παρασκήνιο της ερώτησης για το «Τάμα του Έθνους», ο Κασαπίδης και ο «πνευματικός» του
[Η Καθημερινή]: Το παρασκήνιο της ερώτησης για το «Τάμα του Έθνους», ο Κασαπίδης και ο «πνευματικός» του

[Η Καθημερινή]: Το παρασκήνιο της ερώτησης για το «Τάμα του Έθνους», ο Κασαπίδης και ο «πνευματικός» του

Η «περίφημη» πλέον ερώτηση 18 βουλευτών – 16 της ΝΔ, συν τον ανεξάρτητο Ν. Νικολόπουλο και των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο – που παραπέμφθηκε οριστικά στις καλένδες, προκάλεσε την δικαιολογημένη αντίδραση της ηγεσίας της ΝΔ.

Αυτό που ενόχλησε δεν ήταν μόνο η φύση της ερώτησης που από μόνη της εγείρει ερωτηματικά, αλλά και το γεγονός ότι στο ίδιο «κάδρο» της ερώτησης συμπεριελήφθησαν οι δύο συγκεκριμένοι βουλευτές – ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος.

Η ερώτηση όπως φαίνεται από το γεγονός ότι ήταν στην κορυφή της λίστας, ήταν πρωτοβουλία του Γ. Κασαπίδη. Ο βουλευτής ενημέρωσε τους υπόλοιπους με email. Αυτό που αναφέρουν ωστόσο είναι πως ουδέποτε τους ενημέρωσε ότι την ερώτηση θα συνυπέγραφαν και οι δύο βουλευτές που δεν ανήκουν στην Κ.Ο της ΝΔ.

«Ήταν με δική του πρωτοβουλία να συμπεριληφθούν οι δύο βουλευτές» λέει σχετικά βουλευτής.

Το γεγονός προκάλεσε την δυσαρέσκεια των υπολοίπων, όμως η διαδικασία είχε ήδη πάρει τον δρόμο της. Αυτό ωστόσο ουδόλως εμπόδισε την ηγεσία του κόμματος, βάσει πάλι της προβλεπόμενης διαδικασίας να ζητήσει την απόσυρση της ερώτησης από εκείνον που την κατέθεσε και μετά από σχετική ενημέρωση ο κ. Κασαπίδης την πήρε πίσω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!