Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Παραμένουν η επιτροπεία και ο Περέιρα
[Η Καθημερινή]: Παραμένουν η επιτροπεία και ο Περέιρα

[Η Καθημερινή]: Παραμένουν η επιτροπεία και ο Περέιρα

Για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει στην ΕΠΟ η επιτροπεία της FIFA, όπως ανακοίνωσε χθες στους δημοσιογράφους ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA, Mπιορν Βασάλο.

Συγκεκριμένα, η παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα και των άλλων δύο μελών που ασχολούνται με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ανανεώνεται για ένα χρόνο.

Η παραμονή Περέιρα «πέρασε» χωρίς αντιδράσεις στη συνέχεια από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Μόνο ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης έθεσε θέμα, λέγοντας ότι η παρουσία του Περέιρα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία, όμως ο Βασάλο ξεκαθάρισε ότι η επιλογή των μελών της ΚΕΔ είναι θέμα της FIFA και διαφώνησε με την άποψη του Βακάλη.

Στην ΕΠΟ για έναν ακόμα χρόνο παραμένει και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας, Πετρ Φούσεκ, που ζει στην Αθήνα και βρίσκεται καθημερινά στο Πάρκο Γουδί παρακολουθώντας και συμβάλλοντας στη λειτουργία της ομοσπονδίας.

Οσον αφορά την Επιτροπή Παρακολούθησης, η αποστολή της θα ολοκληρωθεί έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στις 31/7/2019. Ο μόνος που θα παραμείνει ως σύμβουλος θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ο Βασάλο μίλησε και για στρατηγική αποχώρησης της FIFA από την Ελλάδα, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα μιλώντας στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, λέγοντας ότι αν γίνουν όσα έχουν συμφωνηθεί, η ΕΠΟ θα μπορεί σε λίγους μήνες να λειτουργήσει μόνη της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!