Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα
[Η Καθημερινή]: Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα

[Η Καθημερινή]: Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα

Από την πόλη Λα Μπολ της Γαλλίας θα «ταξιδέψουν» στην Ελλάδα οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Στο πανέμορφο θέρετρο του Ατλαντικού διεξάγεται αυτές τις ημέρες η δεύτερη παγκόσμια διοργάνωση και εκεί θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Αθήνας ως διοργανώτριας πόλης για τη φιλοξενία των, κατά σειρά, τρίτων Παγκόσμιων Αγώνων. Στους αγώνες στη Λα Μπολ, τη χώρα μας εκπροσωπεί η ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου).

Τα 3rd World Company Sport Games θα διεξαχθούν στη χώρα μας από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου του 2020. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού (World Federation for Company Sport – WFCS) πριν από, περίπου, ένα χρόνο εμπιστεύτηκε στον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH) τη διοργάνωση και στη γαλλική πόλη θα γίνει η παράδοση της σημαίας των αγώνων από τους αξιωματούχους της πόλης.

Στους «2ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» παίρνουν μέρος περισσότεροι από 5.000 αθλούμενοι, οι οποίοι συνοδεύονται από εκατοντάδες φίλους, προπονητές κλπ.

Η διοργάνωση της Αθήνας αποτελεί «μαγνήτη» για τους αθλούμενους του εργασιακού αθλητισμού και τον Ιούνιο του 2020 στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα έρθουν περισσότεροι από 7.000 αθλούμενοι και συνοδοί, κάτι που θα ενισχύσει την οικονομία της πόλης και θα συμβάλει στην προβολή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!