Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: ΟΤΕ, Nova, EΡΤ για τις μεταδόσεις του Champions League
[Η Καθημερινή]: ΟΤΕ, Nova, EΡΤ για τις μεταδόσεις του Champions League

[Η Καθημερινή]: ΟΤΕ, Nova, EΡΤ για τις μεταδόσεις του Champions League

Με εκπλήξεις και διαδικασίες-εξπρές προχωρεί η εκχώρηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων των διοργανώσεων Champions League και Εuropa League από την UEFA. Χθες ολοκληρώθηκε η υποβολή προσφορών και φαίνεται ότι, εκτός από τον ΟΤΕ, συμμετείχε τόσο η Forthnet όσο και η ΕΡΤ. Η έκπληξη προήλθε από τη Forthnet, η οποία φαίνεται ότι τελικά εξασφάλισε τη στήριξη των τραπεζών για την έκδοση των σχετικών εγγυητικών επιστολών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστώτριες τράπεζες φέρεται να έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την έκδοση εγγυητικών επιστολών ύψους 6-7 εκατ., ώστε η Forthnet να συμμετάσχει τόσο στον διαγωνισμό της UEFA όσο και στον διαγωνισμό της Super League. Σημειώνεται ότι τα δικαιώματα που ελέγχουν οι δύο φορείς λήγουν όλα στο τέλος της φετινής σεζόν, δηλαδή τον ερχόμενο Ιούνιο.

Σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα του Champions League, τα εκχωρούμενα δικαιώματα αφορούν την περίοδο 2018-2021 και η UEFA αναμένεται να συμφωνήσει με τον ανάδοχο (ή τους αναδόχους) τις επόμενες ημέρες. Πηγές κοντά στη διαδικασία ανέφεραν ότι η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και αύριο Παρασκευή. Tον πρώτο λόγο εκτιμάται ότι έχει ο ΟΤΕ καθώς αναμένεται να επιδιώξει τη διατήρησή του στη συγκεκριμένη αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!