Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Καθημερινή]: Νέο διάταγμα Τραμπ για μετανάστες
[Η Καθημερινή]: Νέο διάταγμα Τραμπ για μετανάστες

[Η Καθημερινή]: Νέο διάταγμα Τραμπ για μετανάστες

Νέο διάταγμα για τη μετανάστευση υποσχέθηκε χθες ότι θα εκδώσει ο Ντόναλντ Τραμπ, επιχειρώντας να γυρίσει σελίδα μετά τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στην αποπομπή του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Μάικλ Φλιν, και μετά τα ερωτήματα που τέθηκαν για τις σχέσεις στενών συνεργατών του Αμερικανού προέδρου με τη Μόσχα. Ο Τραμπ δήλωσε ότι το νέο διάταγμα «θα προστατεύσει τον αμερικανικό λαό», αλλά θα είναι προσαρμοσμένο στη δικαστική απόφαση που είχε ακυρώσει το προηγούμενο διάταγμα, με το οποίο ο Τραμπ επιχειρούσε να εμποδίσει την είσοδο στις ΗΠΑ πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες.
Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του μετά την απομάκρυνση του Φλιν, ο Ντόναλντ Τραμπ στάθηκε στο πλευρό του παραιτηθέντος αξιωματούχου, χαρακτηρίζοντας «πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι έτυχε τόσο άσχημης μεταχείρισης» από τα μέσα ενημέρωσης. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει «ούτε συμφέροντα ούτε δάνεια» στη Ρωσία και έκανε λόγο για «παράνομη διαρροή» απόρρητων πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών με στόχο την εξώθηση σε παραίτηση του στενού συνεργάτη του.
Χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Times αναφέρει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να επιφορτίσει έναν δισεκατομμυριούχο της Νέας Υόρκης με το έργο της σφαιρικής επισκόπησης της κατάστασης στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!