Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Νέες συνδέσεις 100 Mbps από τη Vodafone σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις
[Η Καθημερινή]: Νέες συνδέσεις 100 Mbps από τη Vodafone  σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις

[Η Καθημερινή]: Νέες συνδέσεις 100 Mbps από τη Vodafone σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις

Στον χορό των ευρυζωνικών συνδέσεων νέας γενιάς μπήκε από την περασμένη Παρασκευή και η Vodafone. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση ευρυζωνικών συνδέσεων με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 Mbps. Ειδικότερα, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των πακέτων Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps για νοικοκυριά και Vodafone One Net Fiber για επιχειρήσεις.

Οι συνδέσεις παρέχονται μέσω του δικτύου οπτικών ινών FTTC (Fiber to the Cabinet), που εξασφαλίζουν στους χρήστες πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ταχύτητες 100 Mbps για «κατέβασμα» δεδομένων και 10 Mbps για «ανέβασμα» δεδομένων. Η υπηρεσία Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps παρέχεται με μηνιαίο πάγιο 43,50 ευρώ σε νέους πελάτες ή 41,40 ευρώ για υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου Vodafone.
Η σύνδεση, εκτός από γρήγορο internet (100/10 Mbps), προσφέρει τηλεφωνία με απεριόριστα σταθερά, 360 λεπτά προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα από 45 χώρες, υπηρεσία ελέγχου χρήσης, δωρεάν WiFi εξοπλισμό router νέας τεχνολογίας. Η υπηρεσία μπορεί να παρασχεθεί συνδυαστικά και με τα πακέτα τηλεόρασης Vodafone TV Family και Vodafone TV Sports+.

Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία Vodafone One Net Fiber παρέχεται με μηνιαίο πάγιο από 50,90 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, και εκτός από γρήγορο Internet (100/10 Μbps), προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και ενδοεταιρικά τηλέφωνα, καθώς και 400 λεπτά χρόνο ομιλίας προς κινητά και άλλες υπηρεσίες που διευκολύνουν τις επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!