Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Νέα προϊόντα από τη «Νηρεύς» στην αγορά, ενόψει πώλησης
[Η Καθημερινή]: Νέα προϊόντα από τη «Νηρεύς» στην αγορά, ενόψει πώλησης

[Η Καθημερινή]: Νέα προϊόντα από τη «Νηρεύς» στην αγορά, ενόψει πώλησης

Στην ενίσχυση της παραγωγής προϊόντων προστιθέμενης αξίας, όπως είναι για παράδειγμα τα έτοιμα προς μαγείρεμα γεύματα, καθώς και στην καλλιέργεια νέων ειδών, προχωρεί η «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες» ήδη από φέτος. Με την κίνηση αυτή η εταιρεία, εκ των κορυφαίων του κλάδου στην Ελλάδα, επιδιώκει αφενός να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή, αφετέρου να βελτιώσει την αξία της ενόψει και της επικείμενης πώλησης, σε στρατηγικό επενδυτή, της συμμετοχής που σήμερα έχουν οι τράπεζες στο μετοχικό κεφάλαιο της «Νηρεύς» και συνολικά ανέρχεται σε 74,98%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της «Νηρεύς» Αντώνη Χαχλάκη στην εξειδικευμένη για τον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών ιστοσελίδα Undercurrent News, η εταιρεία σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια να διπλασιάσει την παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Ηδη το 2017 θα αυξήσει την παραγωγή προϊόντων αυτής της κατηγορίας κατά 30% ώστε να αντιστοιχούν στο 8% της συνολικής της παραγωγής. Πρόκειται για φρέσκα και κατεψυγμένα φιλέτα απολεπισμένα και απεντερωμένα ψάρια, ενώ η εταιρεία θα τοποθετήσει στην αγορά και έτοιμα προς μαγείρεμα γεύματα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαχλάκη, η εταιρεία οδηγήθηκε στην απόφαση να δραστηριοποιηθεί στην παραγωγή έτοιμων προς μαγείρεμα γευμάτων λόγω της αυξανόμενης ζήτησης που υπάρχει για τα προϊόντα αυτά από τους καταναλωτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!